Uw vooruitblik horoscoop: 28 augustus

HOROSCOOP ALS VANDAAG JOUW VERJAARDAG IS

U hoeft niets bijzonders te doen om het beste uit het komende jaar te halen. Neem het leven zoals het komt, van dag tot dag en van moment tot moment, en geloof dat het universum je zal beschermen en zegenen. Goede dingen komen naar degenen die ze verwachten.

RAM (21 maart – 20 april):

Je hoeft niet opdringerig en assertief te zijn om dingen voor elkaar te krijgen, maar aan de andere kant kan het waarschijnlijk geen kwaad als je anderen laat weten dat je het meent. Als ze de komende dagen een beetje bang voor je zijn, zullen ze je waarschijnlijk ook respecteren.

STIER (21 april – 21 mei):

Maak er een punt van om het eens te zijn met wat anderen je deze week vertellen, zelfs als je in werkelijkheid denkt dat het meeste ervan onzin is. Waarom zou je je tijd verspillen aan ruzie met mensen wiens kijk op het leven zo beperkt is dat ze duidelijk niet kunnen zien wat er werkelijk aan de hand is?

GEMINI (22 mei – 21 juni):

Je bent misschien niet het meest geduldige lid van de dierenriemfamilie, maar het zal je lonen om de komende dagen wat minder krachtig te zijn. Anderen zullen beter op u reageren als u hen kunt laten geloven dat u hun zorgen deelt, zelfs als u dat niet doet!

KANKER (22 juni – 23 juli):

Het lijkt misschien alsof alle dingen nu mogelijk zijn, maar de planeten waarschuwen dat je niets als vanzelfsprekend moet beschouwen, en zeker niet je huidige geluk. In situaties waarin er geld op het spel staat, moet u geen risico nemen – speel het volgens het boekje.

LEO (24 juli – 23 augustus):

Je lijkt te geloven dat je op dit moment onmogelijk kunt verliezen, maar wees niet eigenwijs omdat de kosmische krachten hun best zullen doen om te bewijzen dat je ongelijk hebt. Wees meedogenloos realistisch over elke situatie waarin je je bevindt.

MAAGD (24 aug. – 23 sept.):

Stop met over je schouder te kijken in de verwachting dat iemand of iets je achterna zit, want dat is niet zo. Je fantasie heeft je de laatste tijd allerlei trucs uitgehaald, maar nu is het tijd om eroverheen te komen. Leef vrij van angst.

WEEGSCHAAL (24 september – 23 oktober):

Weersta de drang om deze week boos op iemand te worden, hoe erg hun misdaden en wangedrag ook zijn. Als je het in je hart kunt vinden om ze te vergeven, dan zal het universum ervoor zorgen dat je eigen indiscreties uit het verleden ook worden vergeven.

SCHORPIOEN (24 oktober – 22 november):

Met het grootste gemak waan je je de komende dagen door het leven. Situaties die om samenwerking en wederzijds begrip vragen – niet altijd uw sterke punten – zullen het beste in u naar boven halen. Het hoeft niet jij tegen de wereld te zijn.

BOOGSCHUTTER (23 november – 21 december):

Je zou achterdochtig kunnen zijn als iets waar je in het verleden moeilijk grip op had, nu gemakkelijk voor je is, maar dat is echt niet nodig. Je hebt zoveel ervaring opgebouwd met je worstelingen dat je zelfs een beetje een expert zou kunnen worden.

STEENBOK (22 december – 20 januari):

De boodschap van de sterren voor de komende week is dat je moet leren hoe je jezelf kunt vergeven voor de fouten die je hebt gemaakt. Je afvragen of je dingen in het verleden anders had kunnen doen, is tijdverspilling – doe de dingen gewoon anders vanaf vandaag.

WATERMAN (21 januari – 19 februari):

Dit is een van die momenten waarop je meer gedaan krijgt als je niet te hard je best doet. Zowel in je persoonlijke leven als in je werk moet je die mentale en emotionele zone vinden waar alles natuurlijk voor je is. Het is er, dus zoek het op.

VISSEN (20 februari – 20 maart):

Als je de komende dagen geen zin hebt om jezelf te pushen, ontspan dan gewoon. Neem een ​​pauze van je werk en doe alleen die dingen die je op een diep, innerlijk niveau inspireren. Er is meer in het leven dan alleen werken en verdienen.

Ontdek meer over jezelf op sallybrompton.com

Related Posts

Kanye West & More Stars With Questionable Spending Habits!

Who else has their credit card number memorized after all the Black Friday damage that’s been done? Well, we’re not feeling so bad after taking a look…

‘Weird Al’ remembers when Warner Bros. Harry Potter parody request declined

“When I’m doing a franchise, it’s usually better to just do it and ask for forgiveness rather than permission,” Yankovic said, recalling the disappointment of long before…

Squid Game actor O Yeong-su accused of sexual misconduct – BBC

Squid Game actor O Yeong-su charged with sexual misconduct  BBC ‘Squid Game’ star Oh Yeong-su arrested, charged with sexual misconduct  ETCanada.com Oh Yeong-su, ‘Squid Game’ star and Golden Globe…

Deal Alert! Save 50% On Yankee Candles – Hollywood Life

Image Credit: Wirestock/Adobe If you purchase an independently reviewed product or service through a link on our website, we may receive an affiliate commission. MoreShopping If you’re…

The Queen knew her time was running out and accepted it with good grace GYLES BRANDRETH reveals

Saturday and Sunday, September 3 and 4. It is the weekend before the Queen’s death. The Right Reverend Dr Iain Greenshields — who is staying with her…

Every Marvel TV show in the Cinematic Universe, ranked

The debut of WandaVision on Disney Plus in 2021 marked a new era for Marvel-branded TV series: one where Marvel Studios more expressly started controlling and integrating…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *